BildelarExpert.se

20 % rabatt på mat på Hasselbacken

Schackspelare i Hasselbacken Chess Open bjuds på 20 procent rabatt på brunch och middag på Hasselbacken under GP-turneringen. Men kom ihåg: Det är viktigt att du bokar brunch och/eller middag för att vara garanterade en plats i matsalen. Bokningen görs enklast på här på restaurang Hasselbacken.  Rabatten gäller inte för alkohol eller i shopen.

Det blir också specialpriser på kaffe/te som serveras på en station i anslutning till Spegelsalen. En kopp: 20 kr. Kaffe/te en hel dag: 30 kr. Kaffe/te hela helgen: 60 kr. 

Brunchen serveras kl 12.00–15.30 på lördagen och 12.00–15.00 på söndagen. Med rabatt hamnar brunchen på 237.50:- /person. Restaurangen är öppen 17.00-22.00 på lördagen och stängd söndag. Baren, med barmeny, är öppen 16.00-00.00 fredag och lördag samt 15.00-21.00 på söndagen.

Sallader, mackor, frukt och dryck finns att köpa i receptionsshopen. Observera att du inte kan utnyttja din rabatt där.

Simen Agdestein klar för Hasselbacken Chess Open

Simen Agdestein. Foto. Wikimedia

Norske stormästaren Simen Agdestein, som tränade Magnus Carlsen i början av unge världsmästarens karriär, är klar för Hasselbacken Chess Open. Med 2574 blir han den hittills klart högst rankade bland spelare som anmält sig till turneringen. Hasselbacken Chess Open innehåller tre ytterligare stormästare: Pia Cramling, Stellan Brynell och Juan Bellón.

189 spelare har anmält sig till Hasselbacken Chess Open, och det kan bli nytt deltagarrekord för Stockholms GP-turnering som arrangeras av Stockholms schackförbund och Stockholms schacksällskap. I fjol deltog 191 spelare.

Scandic Hasselbacken meddelar samtidigt att hotellet är fullt. Men det finns ännu möjlighet att boka rum på Scandic Ariadne till ett bra schackpris. Först till kvarn...

25 % rabatt på boende på Hasselbacken

Gör Hasselbacken Chess Open till en alldeles speciell upplevelse. Nu har du chansen att bo på hotellet där schackturneringen avgörs, och det till en bra deal! Hasselbacken erbjuder 25 % rabatt på listpriset till alla schackspelare.

Boka på telefon +46 8 517 343 00 och uppge att du ska spela i GP-turneringen.

Hasselbacken ligger i hjärtat av Djurgården, och står som värd för Hasselbacken Chess Open. Schackturneringen spelas i Spegelsalen som finns på hotellets andra våning.

Utanför dörren ligger Vasamuseet, Junibacken, ABBA-museet och Skansen.

Koppla av på hotellets terass med utsikt över trädgården efter partiet. Därefter är du välkommen att äta middag i den eleganta restaurangen Hasselbacken eller lobbybaren. Hela hotellet har fritt wifi.

Läs mer om hotellet här.

Officiell inbjudan klar: Välkommen till Hasselbacken Chess Open 2-4 november 2018

Hasselbacken Chess Open 2018 ingår återigen i Sveriges Schackförbunds tävlingsserie Svenskt Grand Prix. Hasselbacken Chess Open spelas i år 2–4 november.

Här är den officiella inbjudan.

The invitation in english.

Här anmäler du dig.

Här bokar du hotell på Scandic Ariadne.

Här bokar du hotell på Scandic Hasselbacken.

Segraren 2017: IM Philip Lindgren. Foto: Lars OA Hedlund

Tack till spelare, funktionärer, domare, publik och Hasselbackens personal

2017 års upplaga av Hasselbacken Chess Open är över. Arrangörerna Stockholms Schacksällskap och Stockholms Schackförbund vill tacka alla som på något sätt bidrog till schackfesten på Hasselbacken.

Det var också ett stort intresse bland publik som inte var på plats – det vittnar de över 17 000 sidvisningarna på den här hemsidan under turneringsdagarna. Vi ses igen under Allhelgonahelgen 2018! Här nedan kan ni läsa alla sammanfattningar av turneringen, inklusive en intervju med segraren Philip Lindgren, Limhamns SK.