BildelarExpert.se

Scandic Ariadne från 720 kr

Scandic Adriane

SCANDIC ARIADNE erbjuder specialpriser på sina rum under turneringen. Frukost ingår i priset.

Enkelrum: 720 kr/natt.

Dubbelrum: 820 kr/natt.

Hotellet ligger i Värtahamnen (adress: Södra Kajen 37), 10 minuters färd med buss 76 till Djurgårdsbron, och därifrån 8-10 minuters promenad till Hasselbacken.

Det finns fler färdsätt mellan Hasselbacken och Scandic Ariadne. HÄR FINNS KARTOR OCH AKTUELLA TIDTABELLER.

SÅ BOKAR DU

Mejla till meeting.ariadne@scandichotels.com och ange bokningskod #47075059.

Du kan också ringa 08 517 386 14. Samma bokningskod gäller: #47075059.

Läs mer om Scandic Ariadne här.

Busskarta

TA DIG FRÅN SCANDIC ARIADNE TILL HASSELBACKEN:
Med buss 76: Res från hållplats Malmvägen till Strandvägen (10 minuter). Därifrån kan du antingen promenera till Hasselbacken (10 minuter) eller ta spårvagn nummer 7 från Djurgårdsbron till Liljevalchs/Gröna Lund.
KARTOR OCH AKTUELLA TIDTABELLER HITTAR DU HÄR!

TA DIG FRÅN HASSELBACKEN TILL SCANDIC ADRIANE:
Med buss 76:
Promenera från Hasselbacken till Djurgårdsbron eller ta spårvagn nummer 7 från Liljevalchs/Gröna Lund till Djurgårdsbron. Åk med buss 76 från hållplats Strandvägen till Hangövägen. Kliv av bussen och gå till höger för att komma till Scandic Adrianes entré 50 meter bort.

Alternativ: Ta buss 67 från Liljevalchs/Gröna Lund och åk till Karlaplan (5 min). Byt till tunnelbana, röd linje mot Ropsten. Kliv av i Gärdet och gå mot uppgång Värtahamnen. Följ skyltarna mot Värtahamnen så är du framme vid Scandic Ariadne efter 800 meter.

KARTOR OCH AKTUELLA TIDTABELLER HITTAR DU HÄR!

RES SMIDIGT I STOCKHOLM
Vi skulle vilja föreslå att du köper ett SL-kort som gäller för både bussar och tunnelbana i hela Stockholm. Det finns många fler sätt att köpa SL-biljetter. HÄR ÄR EN GUIDE HUR DU HANDLAR SL-BILJETT. 
SL-kort säljs i SL-center i T-centralen, alla pressbyråkiosker, på 7-eleven och till och med i ICA-affären mittemot Scandic Adriane.